Programinės įrangos sprendimas, jungiantis visus skirtingus verslo procesus

Tinkama programinė įranga padaro jūsų verslą efektyvesnį

Nuolat besivystančiame verslo pasaulyje yra labai lengva savo įmonės verslo infrastruktūrą paversti labai sudėtinga ir atimančia daug laiko, jei visus verslo procesus suskirstyti į skirtingas programines įrangas. Tačiau efektyvumas yra labai svarbus dalykas, kurio įmonės siekia savo darbe, todėl ieškoma sprendimų, kurie apimtų tiek klientų aptarnavimo ir pardavimo procesus, tiek vidinius įmonės verslo procesus. 

Mažoms įmonėms reikėjo pigesnių sprendimų 

Jeigu anksčiau verslo pasaulyje tik dideli žaidėjai turėjo išteklių vystyti verslo programinę įrangą, kuri didintų jų verslo efektyvumą, tai šiandien kompiuteriai ir interneto ryšys tapo tokie savaime suprantami ir prieinami, kad net mažesnės įmonės gali galvoti apie efektyvią verslo programinę įrangą. 

Didelių ir gerai žinomų programinės įrangos tiekėjų, tokių kaip Microsoft, Oracle ir SAP, produktai yra labai dideli, sudėtingi ir brangūs, kurių mažesnės įmonės dažniausiai negali sau leisti. Tačiau laikui bėgant problema buvo sprendžiama ir šiandien rinkoje yra nemažai skirtingų ERP (įmonės išteklių planavimo) sistemų, tinkamų ir mažesnei įmonei. 

Mokate už tai, ką naudojate 

Didžiausias Odoo siūlomos paslaugos privalumas yra jos naudojimo mąstelio keitimas, o tai reiškia, kad įmonė moka pagal verslo poreikius ir vartotojų skaičių. Kitais žodžiais mokama už tai, kokius modulius įmonė naudoja ir kiek skirtingų vartotojų yra. 

Dar vienas didelis Odoo pranašumas yra tai, kad ja galima padengti visus savo verslo procesus. Įmonei nereikia atskiros programinės įrangos kasos aparato, apskaitos, projektų valdymo, interneto svetainės ir panašiems klausimams spręsti. Viskas yra vienoje vietoje ir pas vieną paslaugų teikėją. 

Kompaktiška infrastruktūra taupo išlaidas 

Sudėtinga infrastruktūra, kurioje verslo procesai yra padalinti tarp skirtingų programinių įrangų, įmonei gali kainuoti daugiau, nei turėtų būti. Be to, procesų laikymas po vienu stogu, kai visi procesai yra susieti ir sinchronizuoti su ta pačia programine įranga, leidžia įmonės vadovybei ir atsakingiems darbuotojams geriau matyti įmonės rezultatus. 

Paslauga tinka praktiškai visiems 

Odoo yra daugiau skirta mažoms ir vidutinėms įmonėms, tačiau viskas priklauso nuo to, kiek sudėtingi įmonės verslo procesai tampa. Tiesą sakant, yra ir didelių įmonių, kurioms Odoo gali tikti. 

Odoo taip pat puikiai tinka kavinėms, kūrybinėms agentūroms, mažmeninės ir didmeninės prekybos įmonėms. Šias veiklas galima vardinti ir toliau, viskas priklauso nuo įmonės poreikių. 

Õigesti valitud kassasüsteem säästab nii väikeettevõtja kui kliendi aega
Kaubanduses on oluline pakkuda klientidele head ja kiiret teenindust, mille selle aluseks on mugav ja lihtsasti kasutatav kassasüsteem